Spaanse competitie in FIFA 17

Spaanse competitie in FIFA 17

Na het vele FIFA 17 nieuws omtrent de Frostbite Engine die EA Sports de laatste weken heeft aangekondigd is er nu ander nieuws. GameReactor maakt namelijk bekend dat de Spaanse competitie in FIFA 17 zit. De exclusieve rechten voor de Spaanse competitie zijn voor EA Sports.

Spaanse competitie in FIFA 17 – La Primera Division

FIFA  17 wordt hiermee het enige officiële spel van de Spaanse topcompetitie. Zo heeft EA toegang tot de rechten van de spelers, teams en stadions van  La Primera Division. Dat houdt in dat de Spaanse competitie in FIFA 17 aanwezig is met echte logo’s, stadions, shirts en scoreborden. Naar verwachting zullen er ook meer Spaanse stadions in FIFA 17 worden toegevoegd.

Dat de exclusieve rechten voor FIFA zijn is waarschijnlijk geen goed nieuws voor de PES fans. Naar verwachting moet Konami, ontwikkelaar van Pro Evolution Soccer in PES 2017 alle clubs en spelers benaderen om niet in problemen te komen met de rechten die EA in bezit heeft. Het is daarmee nog even afwachten hoeveel echte Primera Division spelersnamen, teamnamen, logo’s en shirts er in PES 2017 komen.

Dat de Spaanse competitie in FIFA 17 zit is het echter mooi nieuws voor de FIFA fans.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*