Dames Noorwegen in FIFA 17

Dames Noorwegen in FIFA 17

Zeer waarschijnlijk zal het damesteam van Noorwegen in FIFA 17 komen, tenminste als we het Instagram account van een Noors international mogen geloven.

Noorwegen in FIFA 17

De Noorse international Andrine Stolsmo Hegerberg heeft namelijk een foto op Instagram gepost waarin ze wordt gefotografeerd voor FIFA 17. Ze zit op de foto in de scanapparatuur waarvan EA Sports gebruik maakt om faces in FIFA 17 te zetten. Met deze techniek zien de speelsters er dan zeer realistisch uit.

Als grap heeft de international van in het Noors erbij gezet dat ook COD (Call of Duty) geïnteresseerd was in de scans van haar. Overigens is één van de hastags: #FIFA17 met een emoji van de vlag van Noorwegen. Het lijkt hier dus te gaan om het Noorse team en niet om het clubteam van Lyon waarbij ze actief is.

Met deze foto lijkt het er ook dat de vrouwenteams uit FIFA 16 weer terugkeren in FIFA 17. Om welke vrouwenteams het exact gaat is nog niet duidelijk.

Instagram foto

Over de onderstaande foto gaat het artikel dus. Wil je het gehele Instagram account van Andrine Stolsmo Hegerberg zien? Hier vind je haar Instagram foto’s.

#FIFA17 ⚽️🇳🇴 . Ryktes at COD også ville ha noen av bildene.

Een foto die is geplaatst door Andrine Stolsmo Hegerberg (@andrinestolsmo) op

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*