Nieuwe spelmodus FIFA 17: The Journey

nieuwe spelmodus FIFA 17 The Journey

EA Sports heeft de ‘The Journey’ aangekondigd met een trailer: nieuwe spelmodus FIFA 17. The Journey zal een soort story-mode zijn, waarin jij een jong talent bent die de top wil bereiken.

Nieuwe spelmodus FIFA 17

EA Sports heeft de FIFA 17 The Journey Trailer gepubliceerd. Dit is een FIFA 17 trailer over de nieuwe spelmodus ‘The Journey’ die in de nieuwe versie van FIFA zal zitten. In The Journey zal jij het jonge talent Alex Hunter zijn. Alex Hunter is een talent in de Premier League, voor welke club hij speelt, dat bepaal jij.

FIFA 17 The Journey – Een meeslepend verhaal

In de nieuwe FIFA 17 spelmodus probeer jij dus de top te halen. In The Journey trailer is het jonge talent allereest op de trainingsvelden aan het werk te zien. Vervolgens staat hij als wisselspeler naast het veld, wachtend op zijn debuut. Maar ook discussies met de trainer op het kantoor en zijn thuissituatie zijn te zien. Met verschillende verhaallijnen zul je waarschijnlijk een meeslepend verhaal beleven met dit jonge talent.

Nieuwe spelmodus FIFA 17 Trailer

In de trailer zie je In-Game de kleedkamers van Manchester City, Chelsea en Manchester United. Vervolgens zie je de slaapkamer van Alex Hunter, hoe hij als jonge wisselspeler de bank opzoekt en een mooie goal scoort in zijn debuut bij Manchester United.

Vervolgens loopt hij in pak de spelersbus uit, wordt er een visitekaartje van een soort zaakwaarnemer uitgewisseld en krijgt hij waarschijnlijk zijn eerste eigen woning.

Vervolgens is er zoals in vele carrières van jonge talenten ook tegenslag. Hij raakt gefrustreerd, mist kansen. Zal jij met Alex Hunter de top bereiken? Of flopt jouw carriere volledig? Bekijk hieronder de trailer: nieuwe spelmodus FIFA 17.

De beelden in de trailer zijn opgenomen in het spel zelf. Het gaat hierbij wel op de FIFA versies met de Frostbite engine, welke voorlopig alleen is aangekondig voor Xbox One, PS4 en PC. Het is dus nog afwachten of deze nieuwe spelmodus FIFA 17 ook op Xbox 360 en PS3 aanwezig zal zijn.

Wanneer komt FIFA 17 uit? De FIFA 17 release datum is in oktober.

2 Reacties op Nieuwe spelmodus FIFA 17: The Journey

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. FIFA 17 Gameplay veranderingen - FIFA 17 Nieuws

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*