Nieuwe Engine voor FIFA 17

Nieuwe engine voor FIFA 17

Er is weer FIFA 17 Nieuws, ditmaal gaat het over de nieuwe engine voor FIFA 17. Zo zal FIFA 17 waarschijnlijk de tweede game van EA Sports worden die gebruik gaat maken van de Frostbite engine.

Frostbite wordt nieuwe engine voor FIFA 17

De vorige versies van FIFA maakten gebruik van de Ignite engine. Dit jaar lijkt EA Sports echter te kiezen voor de Frostbite engine van DICE. Daarmee wordt FIFA 17 de tweede game van EA Sports met de Frostbite engine. Eerder was Rory McIlroy PGA Tour ook al gebouwd op deze engine.

Het overkoepelende EA heeft vaker gebruik gemaakt van de Frostbite engine. Zo maakt bijvoorbeeld Need For Speed ook gebruik van de Frostbite engine, daarnaast werken de Battlefield spellen ook op deze engine.

De reden dat EA Sports gebruik gaat maken van deze engine zou op grafisch gebied liggen. Zo zou deze engine grafisch beter zijn.

Een woordvoerder van EA weigerde commentaar te geven op het nieuwsbericht van gameinformer.

Minder features in FIFA 17

Het nieuws van de nieuwe engine is afkomstig van gameinformer. Gameinformer laat weten dat de transitie naar deze nieuwe engine een tijdrovende klus zal zijn voor de ontwikkelaar van FIFA 17. Er wordt daarom gezegd dat de fans niet raar op moeten kijken als FIFA 17 niet alle spelmodi en/of opties heeft die FIFA 16 wel had. Reden hiervoor zou zijn dat tegen die tijd nog niet alles werkt op de nieuwe engine.

Tot die tijd blijft het afwachten op meer FIFA 17 nieuws. Op 12 juni vindt het EA Play event plaats, daar zal waarschijnlijk meer FIFA 17 nieuws verschijnen.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Eerste FIFA 17 Trailer gepubliceerd - FIFA 17 Nieuws
  2. FIFA 17 Carrière Modus veranderingen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*