Nederlands vrouwenteam in FIFA 17

Nederlands vrouwenteam in FIFA 17

De dames van het Nederlands vrouwenteam in FIFA 17! EA Sports heeft bekend gemaakt dat het Nederlands vrouwenteam in FIFA 17 aanwezig zal zijn.

Nederlands vrouwenteam in FIFA 17

Nadat vorig jaar al een aantal vrouwenteam in FIFA 17 aanwezig waren, zal dat ook dit jaar weer het geval zijn. Dit keer kunnen we ook spelen met het Nederlands vrouwenteam in FIFA 17. Een bekroning op de prestaties van het Nederlands vrouwenvoetbal van de laatste jaren.

In bovenstaande afbeelding zien we een screenshot van het Nedelands vrouwenteam in FIFA 17. Naar alle waarschijnlijkheid zien we de Nederlandse spits Vivianne Miedema haar gezicht op de screenshot. Vivianne Miedema is één van de topspeelsters van Oranje, ze is actief bij Bayern München. Alle Oranje speelsters hebben een echte face in het spel.

120-voudig international Sherida Spitse lijkt blij te zijn met deze toevoeging aan het spel: “Super dat wij als team in de game zitten! Ik ben erg benieuwd naar onze skills. Het lijkt mij heel bijzonder om mezelf in FIFA 17 terug te zien!”

Vrouwenteam in FIFA 17

Naast de Oranje vrouwen zijn er 13 andere vrouwenelftallen in FIFA 17 opgenomen van Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engelend, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië, Mexico en Noorwegen. Met een vrouwenteam kun je alleen tegen andere vrouwenteams spelen.


Reserveer FIFA 17 vandaag en ontvang hem als eerste thuis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*