Nederlands commentaar in FIFA 17

nederlands-commentaar-in-fifa-17

Ondanks dat FIFA 17 nog niet officieel is aangekondigd is er al wel opnieuw nieuws over het voetbalspel. Zo heeft Youri Mulder op Sporza (een Belgische televisiezender) aan gegeven dat hij opnieuw het Nederlands commentaar in FIFA 17 zal verzorgen.

Nederlands commentaar in FIFA 17

Het Nederlands commentaar in FIFA 17 zal net als in de vorige versies (sinds FIFA 2005) door Youri Mulder samen met Evert ten Napel verzord worden. Ondanks dat er door veel FIFA spelers kritiek wordt geleverd op de twee commentators zullen zij dus gewoon weer te horen zijn in FIFA 17. Veel fans vinden het Nederlandse commentaar niet realistisch klinken, zo wordt er bijvoorbeeld vaak hetzelfde gezegd, ondanks dat zal het Nederlands commentaar in FIFA 17 gewoon door dezelfde commentators verzorgd worden. Wél wordt er nieuw commentaar ingesproken,waarschijnlijk zullen er dus extra zinnen aan het commentaar toegevoegd worden.

Youri Mulder gaf op Sporza aan dat hij in de één van de daarop volgende dagen afspraak had om commentaren in te spreken: “Deze week hebben we weer een sessie om een hele reeks zinnen in te spreken”. Daarnaast liet Youri Mulder weten dat hij het met plezier doet: “Ik doe het heel graag.”

Youri Mulder is een oud profvoetballer en betaald voetbalcoach. Hij is de zoon van Jan Mulder. Daarnaast is hij ook voetbalanalist, zo is hij regelmatig te zien in Studio Voetbal.

Evert ten Napel is een bekende sportcommentator in Nederland. Zo verslaat hij regelmatig de voetbalwedstrijden van de Nederlandse Eredivisie wedstrijden.

Sierd de Vos in FIFA 17

Een andere populaire voetbalcommentator in Nederland is Sierd de Vos. Hij werd door FIFA fans vaak genoemd als goede vervanger van de bestaande commentatoren in FIFA 16. Maar nu blijkt dus dat Sierd de Vos niet in FIFA 17 zal zitten.

Zo was er ook een heuze Facebook pagina opgericht om Sierd de Vos in FIFA 17 te krijgen. De Facebook pagina “Sierd moet in FIFA 17” haalde maar liefst 17 duizend likes. Ondanks het grote aantal likes gaat het feest dus niet door: Sierd de Vos in FIFA 17.

Mocht je Sierd willen horen, dan moet je dus gewoon naar de televisie kijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*