FIFA Ultimate Team is vernieuwd in FIFA 17

FIFA Ultimate Team Squad Building Challenges

Na de verbeteringen voor de FIFA 17 Carrière modus, zijn er nu ook aanpassingen voor FIFA Ultimate Team in FIFA 17. FIFA 17 Ultimate Team is vernieuwd: er zullen twee nieuwe uitdagende spelmodi aanwezig zijn.

FUT Champions voor FIFA 17

De als eerste aangekondigde nieuwe spelmodus is FUT Champions. In deze nieuwe spelmodus van FIFA 17 Ultimate Team kun je je kwalificeren voor de Weekend League. Je speelt dan mee voor beloningen in het spel. Door goed te spelen zul je in de maandelijkse klassementen de top kunnen bereiken.

In de dagelijkse toernooien kun je beloningen verdienen en je kwalificeren voor de Weekend League. De dagelijkse toernooien variëren door speciaal toegangseisen en unieke beloningen.

Zodra het weekend begint kun je deelnemen aan de Weekend League. Speel zoveel wedstrijden als je wil, van Brons tot Elite, iedereen maakt kans op beloningen voor zijn of haar prestaties.

De aller besten kunnen met FUT Champions zich kwalificeren voor een wereldcup ticket. Heb jij het in je om wedstrijden te winnen en deel te nemen aan de grootste competitie in de geschiedenis van FIFA?

Bekijk hieronder de officiële FUT Champions trailer.

FUT Champions is alleen beschikbaar op Xbox One, Playstation 4 en PC.

Squad Building in FIFA 17 Ultimate Team

Een andere nieuwe spelmodus in FIFA 17 Ultimate Team is Squad Building Challenges. Voltooi uitdagingen en verdien beloningen in het spel met Squad Building Challenges. Er zijn vele uitdagingen beschikbaar waaruit je kunt kiezen.

De uitdagingen bestaan uit bepaalde eisen voor je team. Een voorbeeld van een uitdaging is bijvoorbeeld: een team met 2 nationaliteiten. Je dient een team op te bouwen met 11 basisspelers die in totaal maximaal twee nationaliteiten hebben. De chemistry moet echter wel minimaal 60 zijn.

Wanneer je een uitdaging hebt voltooid kun je mooie beloningen voor FIFA Ultimate Team verwachten. Squad Building Challenges voor FIFA 17 Ultimate Team zal voor alle consoles beschikbaar zijn. Vind jij het goed dat FIFA Ultimate Team is vernieuwd in FIFA 17 met deze twee spelmodi? Bekijk hieronder de officiële Squad Building Challenges trailer en screenshots.

FIFA 17 Ultimate TeamFIFA Ultimate Team is vernieuwd in FIFA 17 FIFA Ultimate Team Squad Building Challenges

2 Reacties op FIFA Ultimate Team is vernieuwd in FIFA 17

  1. Waardeloos en onduidelijke optie dat team building challenge. Mijn zoontje van 9 had niet door dat hij zijn spelers kwijt raakte. Hij dacht leuk en is nu al zijn dure spelers kwijt waarvoor hij sinds September aan het sparen is. Als beloning een bronzen pakket gehad. Zoontje boos en verdrietig. Antwoord EA alleen hele speciale spelers worden terug gegeven. En er waren toch waarschuwingen. Of een kind van 9 daarnaar kijkt. Totaal onduidelijke speloptie en niet te begrijpen dat EA geen coulance toont en de spelers gewoon teruggeeft aan een kereltje van 9.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*