FIFA 17 Xperience Store geopend

fifa 17 xperience store in amsterdam

Wil jij FIFA 17 alvast spelen? Dat kan in Amsterdam! Vandaag heeft de FIFA 17 Xperience Store in Amsterdam haar deuren geopend.

De FIFA 17 Xperience Store is een unieke samenwerking tussen Electronic Arts, Microsoft en Bol.com. Aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam kun je de Store vinden. Het is een event van elf dagen waarbij jij alvast FIFA 17 kunt spelen.

Tot en met 2 oktober zal de Store for Brands omgetoverd zijn tot een FIFA 17 Xperience Store. Er is een heuse spelerstussen, kleedkamer en voetbaltribune refererend naar de nieuwe ‘The Journey’ spelmodus.

Vandaag heeft Electronic Arts bekendgemaakt dat het, in samenwerking met Microsoft en bol.com, een uniek elfdaags launch event organiseert in de Kalverstraat te Amsterdam, met de naam FIFA 17 Xperience.

Er zullen verschillende themadagen zijn met special guests, zoals bekende Nederlanders en vloggers die FIFA 17 wedstrijden tegen elkaar spelen. Daarnaast zijn er meet and greets, toernooien en FIFA 17-masterclasses.

Vandaag waren er bij de opening alvast een aantal spelers van Ajax te gast. Zij speelden een FIFA 17 toernooi in de FIFA 17 Xperience Store. Ook Johnny de Mol en meervoudig FIFA-wereldkampioen Koen Weijland waren aanwezig.

El Ghazi, Riedewald, Tete, van de Beek, Nouri en Bazoer waren vandaag namens Ajax aanwezig. Abdelhak Nouri die gister zijn debuut maakte voor Ajax won het FIFA 17 toernooi tussen de Ajax spelers. Je kunt hieronder de finale terug kijken.

 

Wil jij FIFA 17 nu al thuis spelen? Dat kan! Met het nieuwe Xbox One S + FIFA 17 pakket kun jij de volledige versie van FIFA 17 vanaf vandaag al spelen. Het pakket is hier verkrijgbaar:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*