FIFA 17 Pro Clubs verbeteringen

FIFA 17 Pro Clubs verbeteringen

Voor de spelmode Pro Clubs zijn door EA Sports veel belovende veranderingen aangekondigd en doorgevoerd. De FIFA 17 Pro Clubs verbeteringen zijn van toepassing voor Xbox One, Playstation 4 en de PC versies van FIFA.

Spelersgroei – FIFA 17 Pro Clubs verbetering

EA Sports heeft geluisterd naar de feedback van FIFA-fans over de hele wereld, naar aanleiding daarvan zijn er verbeteringen doorgevoerd. Zo is er een nieuw spelersgroei systeem opgezet en kan je zelf tenues en logo’s maken. Daardoor kun je de spelmodus dus nog meer personaliseren naar jouw voorkeuren.

Het nieuwe spelergroei systeem is gebaseerd op de wedstrijd beoordeling van spelers. Na het spelen van een wedstrijd ontvang je een beoordelingscijfer tussen de 1 en 10. Afhankelijk van de veldpositie en de spelerseigenschappen zal de speler groeien. Een aanvaller zal bijvoorbeeld sneller groeien op de eigenschap schieten dan een verdediger. Een grafiek laat zien hoe snel je speler zich ontwikkeld. Na elke wedstrijd kun je zelf zien hoe snel je speler op bepaalde eigenschappen groeit.

Er zijn daarnaast meer eigenschappen beschikbaar voor de spelers. Skill Points die je in het spel verdient kun je gebruiken om verschillende eigenschappen van je speler te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld een speler maken die erg ver kan ingooien of maak een speler die zeer veel tricks kan doen. De keus is aan jouw. Je verdient de Skill Points door het spelen van competitie of beker wedstrijden.

FIFA 17 Pro Clubs verbeteringen

FIFA 17 Pro Clubs verbetering

FIFA 17 Pro Clubs verbetering 1

Personaliseer je FIFA 17 Pro Clubs

Een andere gave FIFA 17 Pro Club verbetering is de mogelijkheid om je club te personaliseren. Zo kun je in FIFA 17 je eigen tenues maken en logo’s ontwerpen. Je bent daarbij wel verbonden aan een standaard template die je vervolgens zelf kunt aanpassen. Maar maak je geen zorgen, er zijn vele templates beschikbaar om uit te kiezen. Creëer je eigen tenue met logo en ga de strijd aan om een topclub te worden in FIFA 17 Pro Club.

Als je FIFA 17 nu koopt, ontvang je leuke extra’s. Pre-order FIFA 17 nu! 

FIFA 17 Pro Clubs verbetering 2

FIFA 17 Pro Clubs verbeteringen 1

 

1 Reactie op FIFA 17 Pro Clubs verbeteringen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*