FIFA 17 Gameplay verbeteringen

fifa 17 gameplay verbeteringen

Er zijn FIFA 17 Gameplay verbeteringen aangekondigd door de ontwikkelaar EA Sports. Na de aankondiging van de nieuwe FIFA 17 spelmodus ‘The Journey’ lijken ook dit een mooie verbeteringen te zijn. Bekijk hieronder direct de nieuwe FIFA 17 Gameplay trailer.

FIFA 17 Gameplay verbeteringen

In FIFA 17 zal de computer georganiseerder aanvallen opzetten. Het actieve intelligentie systeem (Active Intelligence System) zal ervoor zorgen dat spelers beter de vrije plekken op het veld induiken. Zo zal de computer AI een stuk actiever zijn, ook wanneer ze niet in balbezit zijn. Het zal zelfs voorkomen dat de AI nep loopacties  of zeer intelligente loopacties maken, je kunt ook je teamgenoten om ondersteuning vragen.

Nieuwe corners, vrije trappen en penalties in FIFA 17

In FIFA 17 zullen de dode spelmomenten een grote update ondergaan: corners, vrije trappen en penalties zullen een compleet nieuwe ervaring zijn. Zelfs de inworpen zijn veranderd, zo kun je een stukje lopen voordat je de bal ingooit, lekker wat meters smokkelen dus. Of je zet je tegenstanders voor schut met een fop-inworp.

Bij penalties en vrije trappen bepaal jij zelf de aanloop en positie achter de bal. Deze factoren beïnvloeden waar je schot uitkomt. Bij de nieuwe corners in FIFA 17 bepaal jij waar de bal uitkomt door middel van een markering op het veld. Vervolgens moet je ook met de spelers voor de goal een goede loopactie maken om vrij komen te staan.

Fysieke spel in FIFA 17 verbeterd

De fysieke duels in FIFA 17 zijn opnieuw verbeterd volgens EA Sports. Onder de term ‘Physical Play Overhaul’ worden de verbeteringen in fysieke duels aangekondigd. De duels in de wedstrijden zullen nu nog realistischer zijn, zo kun je bij het ontvangen van de bal al een duel aangaan en je lichaam inzetten. EA heeft opnieuw meer animaties van vele duels tussen spelers toegevoegd waardoor het fysieke spel nog echter zal lijken.

Nieuwe aanvallende technieken in FIFA 17

Onder de naam ‘New Attacking Techniques’ zullen nieuwe aanvallende technieken in de FIFA 17 Gameplay verbeteringen naar voren komen. In FIFA 16 kon je met de R1/RB knop al harde strakke passes geven. Dit zal in FIFA 17 ook kunnen met steekpasses, je geeft dan strakke precisie steekpassen om een mooie aanval op te zetten.

Met een nieuwe doeltrap techniek kan je een snelle counter opzetten. Ten slotte is het afronden in de FIFA 17 Gameplay verbeteringen ook meegenomen. Je kunt bij het schieten de bal nu met een nieuwe techniek laag bij de grond houden.

Kortom: er zijn een groot aantal veelbelovende verbeteringen aangekondigd voor de gameplay van FIFA 17, wij hebben er zin in!

Bekijk hier: alle FIFA 17 trailers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*