FIFA 17 Carrière Modus Veranderingen

Managers in FIFA 17 Carriere modus

EA Sports heeft FIFA 17 Carrière modus veranderingen aangekondigd. Door de veranderingen zul jij als manager nog meer grip hebben op je club. Daarnaast gaat de carrière modus verder de diepte in.

Total Club Management

Nieuwe doelstellingen van het bestuur zorgen voor nog meer realisme. De doelstellingen zijn gebaseerd op de identiteit van de club. De doelstellingen van het bestuur zijn ingedeeld in vijf categorieën:

  • Nationale succes
  • Internationaal succes
  • Naamsbekendheid
  • Financieel
  • Ontwikkeling van jeugdspelers

In een screenshot is te zien dat het bestuur van Real Madrid nationaal- en internationaal succes belangrijk vindt. Ze willen dit terugzien in de resultaten, maar ook de naamsbekendheid is erg belangrijk. Er zijn doelstelling voor zowel de korte als lange termijn.

Andere voorbeelden van doelstellingen in FIFA 17 carrière modus zijn: promoot een jeugdspeler, keer terug naar het hoogste niveau competitie, krijg meer naamsbekendheid in Azië of contracteer een wereldster. Door de doelstellingen te behalen zal je begeerde manager worden.

FIFA 17 Carriere modus Real Madrid

FIFA 17 Carriere modus

Financieel systeem voor FIFA 17 Carrière modus

In de FIFA 17 carrière modus wordt Club Worth geïntroduceerd. Een verbeterd financieel systeem om inkomsten en uitgaven bij te houden. Het is mogelijk om meer details te zien van bijvoorbeeld inkomsten en uitgaven op de transfermarkt, merchandising, media of omzet per wedstrijd.

FIFA 17 Carriere modus

FIFA 17 Carriere modus

FIFA 17 Carriere modus

Managers in FIFA 17 Carrière modus

Voor het eerst zal het in FIFA 17 mogelijk zijn om je eigen manager personage te kiezen. Je zult de manager ook daadwerkelijk tijdens de wedstrijd langs de zijlijn zien staan coachen. Dit zal alleen mogelijk zijn bij de versies voor de PC, Xbox One en Playstation 4, omdat zij gebruik maken van de krachtige FrostBite Engine. In de screenshot zijn een aantal van de te kiezen managers te zien.

Managers in FIFA 17 Carriere modus

Tot slot zal het natuurlijk ook mogelijk zijn om in de nieuwe Japanse competitie je FIFA 17 carrière modus te spelen.

Koop nu alvast FIFA 17 en ontvang vele gratis extra’s. De gratis extra’s voor FIFA Ultimate Team ontvang je alleen wanneer je voor de release datum besteld.

 

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. FIFA Ultimate Team is venieuwd - FIFA 17

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*