Eerste FIFA 17 Trailer

FIFA 17 trailer football has changed

De eerste officiële FIFA 17 trailer is online! EA Sports heeft een FIFA 17 Reveal trailer uitgebracht, waarin het spel officieel wordt aangekondigd.

FIFA 17 nieuws in de trailer

Deze eerste trailer is een Reveal Trailer. Komende zondag 12 juni begint EA Play, volgens de video komt er dan ook meer nieuws over het populaire voetbalspel. In deze eerste trailer wordt aangekondigd dat FIFA 17 op 29 september in de winkel ligt. EA Sports kondigt daarnaast ook nog een in persbericht aan dat de Europe FIFA 17 Release Datum op 29 september 2016 is. In Noord-Amerika zal het spel al op 27 september 2016 in de winkels liggen.

  • Meer nieuws op zondag 12 juni
  • FIFA 17 Release datum voor Nederland: 29 september
FIFA 17 release datum
FIFA 17 release datum: 29 september in de winkel

Geen Messi op de FIFA 17 cover

Uit de nieuwe FIFA 17 trailer blijkt ook dat Messi niet meer op de cover van FIFA 17 zal verschijnen. James Rodriguez (Real Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea) en Marco Reus (Borussia Dortmund) zullen de vier ambassadeurs van het spel zijn. Op de cover in het filmpje zijn de vier voetballers al te zien. Als je een FIFA 17 pre-order  besteld, zul je deze vier spelers als leenspeler krijgen in FIFA Ultimate Team. Daarmee is ook gelijk duidelijk dat de spelmodus FIFA Ultimate Team ook aanwezig is in FIFA 17.

Waar we eerder al over de nieuwe Frostbite engine voor FIFA 17 hadden bericht, wordt bij deze dit nieuws ook bevestigd. In de trailer is het logo van de Frostbite engine verwerkt.

De eerste verbeteringen aan de nieuwe game lijken in de trailer al zichtbaar te zijn. Zo lijkt alles toch nét weer wat mooier, bekijk het zelf in de trailer hieronder.

Eerste FIFA 17 trailer

Bekijk hieronder de eerste FIFA 17 trailer van EA Sports.

 

Gerelateerd FIFA 17 Nieuws

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Wanneer komt FIFA 17 uit? Release datum FIFA 17

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*